DZI╩KUJEMY ZA POMOC I WSPARCIE

ZESPOúU SZKËú ZAWODOWYCH
Z SIEDZIBí W RAWICZU

ZAPROSZENIE

Uprzejmie informujemy, że Zespół Szkół Zawodowych w Rawiczu organizuje konkurs pt.
"Pomysł na biznes - kluczem do sukcesu".

Celem konkursu jest wyb├│r i wyr├│┼╝nienie najlepszych pomys┼é├│w na biznes lokalny, wspieranie przedsi─Öbiorczo┼Ťci, zach─Öcanie do zak┼éadania w┼éasnych firm oraz promowanie najlepszych przyk┼éad├│w efektywnych dzia┼éa┼ä gospodarczych. W konkursie mog─ů bra─ç udzia┼é uczniowie szk├│┼é gimnazjalnych oraz uczniowie Zespo┼éu Szk├│┼é Zawodowych w Rawiczu.

Konkurs realizowany b─Ödzie w dw├│ch kategoriach wiekowych:
a) poziom gimnazjalny,
b) poziom ponadgimnazjalny.

Osoby, pragn─ůce wzi─ů─ç udzia┼é w konkursie, wype┼éniaj─ů >>FORMULARZ<<
Formularz należy wypełnić i wydrukować. W przypadku osób niepełnoletnich druk podpisuje rodzic lub opiekun prawny oraz uczestnik konkursu. W przypadku osób pełnoletnich formularz podpisuje tylko uczestnik. Zgłoszenia należy wysłać na adres siedziby szkoły do dnia 13.05.2013 r.:
Zespół Szkół Zawodowych
ul. Gen. J. Hallera 12
63-900 Rawicz
z dopiskiem "Pomys┼é na biznes ÔÇô kluczem do sukcesu"

Prace uczniowskie nale┼╝y przes┼éa─ç poczt─ů elektroniczn─ů na adres: konkurs@zszrawicz.pl do dnia 13.05.2013 r. Przedmiotem oceny Jury b─Ödzie: oryginalno┼Ť─ç pomys┼éu, innowacyjno┼Ť─ç planowanej dzia┼éalno┼Ťci gospodarczej oraz rzeczywista mo┼╝liwo┼Ť─ç realizacji danego przedsi─Öwzi─Öcia w lokalnym ┼Ťrodowisku gospodarczym.
Praca powinna by─ç zgodna ze schematem zamieszczonym w >>REGULAMINIE<<.
Wyniki zostan─ů og┼éoszone na stronie internetowej www.zszrawicz.pl dnia 17.05.2013 r. Wr─Öczenie nagr├│d odb─Ödzie si─Ö w dniu 21.05.2012 r. w Zespole Szk├│┼é Zawodowych w Rawiczu.

Serdecznie zapraszamy uczniów szkół gimnazjalnych oraz Zespołu Szkół Zawodowych do wzięcia udziału w konkursie.

Z powa┼╝aniem,
KATEDRA EKONOMICZNA

2013-04-05

<<-Powrˇt